Serc

Horeca in Vlaardingen

Hotels in Vlaardingen

Slapen in Vlaardingen

Ervaar het slapen in Vlaardingen. Kiest u voor de sfeer van het centrum en de Oude Haven of voor het uitzicht bij Het Scheur ( de Oude en de Nieuwe Maas komen hier samen ). Misschien kiest u voor gemak en een snelle bereikbaarheid vanaf de autosnelweg. En als u het slapen als een vogel wilt ervaren...

Restaurants in Vlaardingen

Eten in Vlaardingen

Culinair Vlaardingen is een sensatie voor uw smaakpapillen. Ervaar Vlaardingse gastvrijheid onder het genot van een "hapje en een drankje". Is het de traditionele Franse keuken of de Aziatische keuken, Mediterraanse of Hollandse gerechten?

In het overzicht Restaurants in Vlaardingen staan de Vlaardingse restaurants, zodat u eenvoudig uw keuze kunt maken.

Cafés in Vlaardingen

Drinken in Vlaardingen

Genieten van bijzondere bieren en/of andere alcoholische dranken in een modern ingerichte bar of een muziekcafé, of verkiest u liever de sfeer van het "ouderwetse" bruine café? Laat u verbazen wat Vlaardingen u te bieden heeft.

Snackbars in Vlaardingen

Frituur in Vlaardingen

Thuisbezorgen in Vlaardingen

Thuis uit eten in Vlaardingen

Ontdek en ervaar het gemak om uw eten thuis te laten bezorgen en direct aan tafel te kunnen gaan. Op de bank met het bord op schoot is ook toegestaan. Klik op uw postcode en krijg direct toegang tot uw favouriete gerechten: Pizza, shoarma, dönner, spare ribs, Chinees - Indisch, Grieks, etc.

Zaalverhuur in Vlaardingen

Vergader en/of feestzalen in Vlaardingen

Vlaardingen heeft een ruime keuze uit locaties die bijzonder geschikt zijn voor vergaderingen en andere zakelijke gelegenheden.

Misschien geeft u liever feesten, ontdek hoe u in Vlaardingen een fantastisch feest kunt maken

 

 

Lunchen in Vlaardingen

Lunchen in Vlaardingen

Snel een broodje eten in de hectiek van de stad of op comfortabel lunchen in alle rust aan de buitenrand van Vlaardingen. Samen met vrienden of collega's gezellig lunchen of is de lunch voor u een ideale manier om een zaken te doen.

In Vlaardingen kunt u op verschillende manieren uw lunch beleven.

IJssalons in Vlaardingen

IJssalons in Vlaardingen

Afhalen in Vlaardingen

Afhalen in Vlaardingen

Traiteurs in Vlaardingen

Traiteurs in Vlaardingen

Als u een diner aan huis wilt hebben van hoge kwaliteit, dan heeft u een traiteur nodig. Het grote voordeel van een traiteur is dat u gerechten krijgt die speciaal op uw wensen gemaakt worden.

Een ultieme culinaire beleving in uw eigen vertrouwde omgeving.

Koffiehuizen in Vlaardingen

Koffiehuizen in Vlaardingen

Coffeeshops in Vlaardingen

Coffeeshops in Vlaardingen